Listan om 2016

07:30

Den här har dykt upp på några bloggar jag läser, så jag gör också en. Är så så så glad över att det här året är slut snart, även om jag typ har panik över att tiden går (eh, vilket är skitdumt, för det gör den ju). Men som sagt, jag har en bra känsla inför nästa år. Jag tror det kan bli bra. Orkar dock typ inte ens tänka på hur lite jag läst i år? Kommer inte nå mitt Goodreads-mål, men försöker tänka att det är okej. Det är bra att lyssna på musik och poddar och spela mobilspel också så länge jag mår bra av det. Men ok, vadfan, vidare:


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Gifte mig, hehe. Annars: lät bli att plugga. Missade poäng på universitetet.

Höll du några av dina nyårslöften?
Eh, minns inte om jag hade några? För nästa år tänker jag i alla fall: Lyxigare helgfrukostar.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 
Nix, ingen nära vän till mig i alla fall. Har sett att en eller två facebookpolare klämt ur sig knoddar, men ingen som jag liksom pratar med.

Dog någon som stod dig nära?
Nja, Victors mormor dog, men vi stod inte varandra speciellt nära.

Vilka länder besökte du? 
Tjeckien! Eh and that's it.

Vilken kändis var du mest sugen på? 
Hmmmmm, Margot Robbie i somras, Julian Casablancas typ alltid och någon mer som jag inte ens minns just nu. Får alltid en varm känsla i magen av Stuart Murdoch och Annika Norlin, men tänker att det inte alls är på det sättet, utan mer "Dessa personer kan säga precis hur det känns"-sättet.

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid minnas, och varför?
16 juli såklart. Pga sa ja till världens bästa person då :)

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har varit extremt psykiskt utmattad hela året, och dessutom svinmycket sjuk. I slutet på augusti skadade jag en axel när jag skulle lyfta en låda på jobbet (hey kids, slarva inte med att lyfta ergonomiskt!!!!!!! Jag har fortfarande ont och kan icke bära...). Efter det har jag haft allmänt dålig kropp (eller tror att jag alltid haft det, bara att jag inte märkt det när jag inte jobbat såhär mycket fysiskt) med ont i ryggen, nerver i kläm, ont i nacken osv. Sämstigt år för kroppen och psyket.

Bästa köpet? 
Macbook pro, alright!!!!

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat, grejer till hemmet (har bytt soffa, skaffat en till Billy, en hylla till vardagsrummet, ett sybord osv). Typ så. 

De bästa nya människorna du träffade?
Har fått två nya jobbarkompisar som är så jäkla awesome! Har bondat lite mer med den ena än med den andra, men är så pepp på att lära känna båda mer. Tror det typ är de enda nya personer jag lärt känns i år? Mycket pga utmattad + social fobi så var knappt ute något på hela första halvan av året.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2016?
Thirteen med Big Star pga vår bröllopslåt, Fredrik med Säkert! pga har totalt spelat sönder den pga så bra text. Alltså har funderat så himla mycket på det här med att vara en allmänt snäll person under den här hösten. Jag tänker att jag är det, och the curse of being just a nice person är ju att ingen kommer ihåg en pga ändå bara de roliga och karismatiska som blir ihågkomna.

Vad har du tittat på?
Har börjat se om Friends för tredje gången på lika många år, Luke Cage, Don't Trust the B---- in Apartment 23, Lovesick (så jävla bra!!!!) i serieväg. Superhjältar, Miss P, Fantastic Beasts och Rogue One i biofilmsväg. Bland annat.

Årets roligaste fester? 
Har varit på såhär många fester: Typ inga. Fast vi hade ett jävligt trevligt julbord och en grym AW lite mindre än en vecka efter.

Vad fick dig att må bra?
Victor. Musik. Att jobba i bokhandeln (på hösten, under sommaren var det hemskt. Sen blev det lite förändringar och nu älskar jag den här arbetsplatsen igen). Att lyssna på poddar på skogspromenader när livet blir för mycket.

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej, känns som slöseri med energi att hata folk.

Största musikaliska upptäckten?
Hm, Big Star kanske? Alltså Thirteen har varit min favoritlåt typ since forever, men har aldrig lyssnat ordentligt på dem. Och har återupptäckt Säkert! och börjat lyssna lite på Hello Saferide. Alltså Annika Norlin är så jävla grym. 

Årets bästa film?
Svårt att säga, Fantastic Beasts kanske?

Vad gjorde du på din födelsedag och hur många år fyllde du?
Jag har inget minne alls av vad jag gjorde på min födelsedag. Tror inget speciellt? Fick en grattishälsning på italienska och en på danska, det är typ allt jag minns. Fyllde 23 i alla fall. Om typ två veckor fyller jag 24 och har sån jäkla ångest att jag inte ens vill fira.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg