What I wish for this year

00:03

Såatteh, för någon månad sedan började ju folk önska sig önskelistor och shitz. Det har varit svårt för mig att önska mig prylar i år. Allt jag vill ha är liksom mer ork och en bättre kropp som inte gör ont jämt. För ärligt talat – trots att det på vissa sätt varit ett fantastiskt år har det också hälsomässigt varit ett kasst år (både fysiskt och psykiskt). Vilket gjort att jag önskat mig en date och en ny huvudkudde i memoryskum istället för böcker och sånt.

Jag önskar mig också: Att få fortsätta ingå i den fantastiska gemenskap som julhandeln inneburit för mig. Att jag får fortsätta odla nya bekantskaper och att nya vänskapsband får djupna och hålla länge. Mer kärlek. Att den här lyckovågen jag rider på för tillfället får hålla i sig länge. Att min magisteruppsats blir klar. Att jag får lust att läsa böcker. Att jag orkar blogga. Fler frilansuppdrag.

De senaste veckorna har ändå varit fina. Trots stundvis rejäl ångest och trots att jag ofta har känt mig så jäkla nedbruten har jag också gått runt med en jävla lyckoklump i magen. Till 100 % tack vare alla fantastiska människor jag har runt mig. Det får mig att tänka att vad jag gör spelar mindre roll så länge jag får göra det tillsammans med så här grymma personer. Och jag önskar att det här håller i sig 2017. Jag har en bra känsla i magen ändå.

Egentligen tittade jag in för att hälsa god jul och gott nytt år. Jag vet inte när jag ska ta hand om den här platsen igen, men jag hoppas snart.

Puss till alla er som fortfarande tittar in här trots bristande uppdatering. Här fick ni i alla fall ett väldigt sentimentalt inlägg. Hoppas ni får världens finaste julafton. ♥

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Instagram

Populära inlägg